Μπάσκετ Ανδρών: Πανσερραϊκός STIHL – Γέφυρα 73-61

Ο Πανσερραϊκός STIHL, για την 16η αγωνιστική της National League 1 και τον 3ο Όμιλο, επικράτησε με σκορ 73-61 της Γέφυρας εντός έδρας.

Ο Πανσερραϊκός πήρε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας οτι εντός έδρας, είναι αποφασισμένοι οι παίκτες και το επιτελείο του Γιάννη Κακιούζη, να μην επιτρέψουν σε κανέναν αντίπαλο να εκμεταλευτεί λάθη και αδράνεια για να πάρει το διπλό. Η Σερραϊκή ομάδα έπαιξε δυνατά για τρια δεκάλεπτα και στο τέλος, παρά την απέλπιδα προσπάθεια για ανατροπή απο τους φιλοξενούμενους, κράτησε τη νίκη και μάλιστα με διαφορά 12 πόντων.

Το ματς

Στην πρώτη περιόδο και μετά απο ένα νευρικό πρώτο δίλεπτο χωρίς καλάθι και για τις δυο ομάδες, ο Πανσερραϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει τον ρυθμό του, παίζοντας καλή άμυνα και εκμεταλευόμενος την αστοχία του αντιπάλου, αφού έκλεισαν σωστά οι διάδρομοι για το εύκολο σουτ. Μετά το 4-4, οι γηπεδούχοι με επιτυχία κάτω απο το καλάθι και με σουτ μέσης απόστασης έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 16-5.

Η δεύτερη περίοδος κύλησε στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την καλή άμυνα και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν περισσότερο απο τα 6,75 χωρίς αποτέλεσμα. Το 22-7, μαζεύτηκε στο 24-20, τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου αλλά με ένα επιθετικό κρεσέντο των παικτών του Πανσερραϊκού στο τελός, το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 37-26.

Α’ Ημίχρονο: Πανσερραϊκός STIHL – Γέφυρα 37-26

 

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Πανσερραϊκουλ πάτησαν γκάζι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Μάλιστα αυτό αποτυπώθηκε και στο σκορ με την διαφορά να φτάνει δυο φορές στο +18 (44-26 & 52-34). Τελικά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 55-40.

Στην τέταρτη περίοδο ο Πανσερραϊκός είχε σταθερά μια διαφορά 9 πόντων και πάνω με τους παίκτες όμως της Γέφυρας να μειώνουν στα μισά 59-53, χωρίς όμως συνέχεια. Οι Μουτίδης και Κάτος με ένα ξέσπασμα έφεραν την διαφορά ξανά στο +11 και το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη των «ερυθρόλευκων» με σκορ 73-61.

Τα στοιχεία

Διαιτητές: Θεοδωρίδης-Ντούρας-Κλεπουσνιώτου

Δεκάλεπτα: 16-5, 37-26, 55-40, 73-61

Πανσερραϊκός (Κακιούζης-Μπουτάκογλου): Βουκίσεβιτς 17(3), Μάντζιος 9, Κάτος 15(3), Τσακαλέρης, Γεωργιάδης 2, Τσιμερίκας, Χρυσανθάκης 4, Μουτίδης 14(1), Βατζήκας, Λαμπρόπουλος 6, Γκατζιούρας 6.

Γέφυρα (Κυριαζής-Αποστόλου): -Κελεσίδης 2, Μήνου 7(1), Χρυσόπουλος 13(1),  Σιώπης 10(2), Πέργουλης 5, Γκιφόπουλος 8, Μαλτέζος 10, Αλευρίδης 6, Στράτος.

Πηγή ΦΩΤΟ: anexartitos.gr

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!